Клиенти

Кой може да бъде наш клиент?

Независимо дали Вие имате голямо производствено предприятие или просто нашествие в дома си, ние сме насреща, за да Ви помогнем!

В днешно време истината е, че никой не е защитен от вредните насекоми и гризачи. Колкото и усилия полагаме да поддържаме добра хигиена и добре изграден дом, те рано или късно намират начин да достигнат до нас. Големият стокооборот между различни държави от целия свят, както и непрестанно променящия се климат са едни от причините все по - често да ставаме жертва на различни битови неприятели.

Точно заради това се стремим да бъдем максимално гъвкави в услугите, които предлагаме. В зависимост от времето, с което разполагате ние сме насреща 24 часа 7 дена в седмицата. На третиране подлежат апартаменти, жилищни сгради, училища, детски градини, производствени предприятия, складове, тревни площи и т.н. Опциите са безкрайни и всяка от тях със своите специфики, за това не се колебайте де се свържете с нас и да получите индивидуална оферта удовлетворяваща Вашите конкретни нужди.

Поръчка на еднократна обработка.

Единичната обработка е подходяща за случаите, когато в дома ни се появят хлебарки или друг вид неприятел, с които никога до сега не сме имали проблем. Често се случва да си закупим електроуред или друг вид стока и без да подозираме в него или в неговата опаковка да има яйца на хлебарки и така докато се усетим те вече са започнали да изграждат своето гнездо. В тези случаи еднократно посещение на наш екип е напълно достатъчно, за да се отървете от тези неприятели.

Абонаментно обслужване.

Ако имате бизнес, който предполага голям стокооборот, работа с храни или просто е от силно обществено значение, вероятно сте запознати със задължителния характер на нуждата от регулярни профилактични обработки против насекоми и гризачи. Бихме могли да Ви изготвим договор за абонаментно обслужване, съобразен с българското законодателство и конкретните Ви нужди, за да гарантирате качество и чистота на продукта си и така заедно да пазим общественото здраве.

Наши Клиенти

Често срещани въпроси


Специална оферта

Ние от Биоравновесие се стремим да поддържаме равновесието в природата и да не позволяваме развитието на големи популации от вредни насекоми и гризачи. Поради тази причина регулярно изготвяме специални намаления за определени наши услуги. Те ще бъдат съобразени с биологичният цикъл на вредителите, за да се възползвате от услугата в най - подходящия за нея момент.

Възползвайте се от нашата оферта, за да се защитите от есенната миграция на гризачи.

В периода ноември 2017г до март 2018г, ние предлагаме 20% отстъпка от стандартната такса за всички обработки против гризачи.