Услуги за бизнеса

ДДД услуги

Имате нужда от помощ с вредителите?
Ние знаем как да предпазим вашия бизнес!

ДДД услуги в помощ на бизнеса ви

Независимо дали Вие имате голямо производствено предприятие или просто нашествие в дома си, ние сме насреща, за да Ви помогнем!

 

В днешно време истината е, че никой не е защитен от вредните насекоми и гризачи. Колкото и усилия полагаме да поддържаме добра хигиена и добре изграден дом, те рано или късно намират начин да достигнат до нас. Големият стокооборот между различни държави от целия свят, както и непрестанно променящия се климат са едни от причините все по – често да ставаме жертва на различни битови неприятели.

Точно заради това се стремим да бъдем максимално гъвкави в ДДД услугите, които предлагаме. В зависимост от времето, с което разполагате ние сме насреща 24 часа 7 дена в седмицата. На третиране подлежат апартаменти, жилищни сгради, училища, детски градини, производствени предприятия, складове, тревни площи и т.н. Опциите са безкрайни и всяка от тях със своите специфики, за това не се колебайте де се свържете с нас и да получите индивидуална оферта за ДДД услуги, удовлетворяваща Вашите конкретни нужди.

Безплатна консултация

Можете да се вържете с нас за консултация относо всякакъв вид предлагани услуги.

ДДД услуги - борба с гризачи

Абонаментно обслужване за фирми при избор на ДДД услуги

Ако имате бизнес, който предполага голям стокооборот, работа с храни или просто е от силно обществено значение, вероятно сте запознати със задължителния характер на нуждата от регулярни профилактични обработки против насекоми и гризачи (ДДД услуги). Бихме могли да Ви изготвим договор за абонаментно обслужване, съобразен с българското законодателство и конкретните Ви нужди, за да гарантирате качество и чистота на продукта си и така заедно да пазим общественото здраве.

ДДД договор за обслужване

Абонаментно обслужване включва ДДД – ДОГОВОРИ, които са по действащата НАРЕДБА № 1 от 5 януари 2018 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации.
Договорите са лигитимни пред всички проверяващи органи – РЗИ (ХЕИ) , БАБХ, ОДБХ, МЗ, ДВСК и НЦЗПБ.
Hиe cмe лицeнзиpaнa ДДД фиpмa т.e. paбoтим изцялo пoд ĸoнтpoлa нa здpaвнитe opгaни в cтpaнaтa – PЗИ (бившe XEИ), Mиниcтepcтвo нa здpaвeoпaзвaнeтo (MЗ) и Бългapcĸa aгeнция пo бeзoпacнocт нa xpaнитe (БAБX) и cъoбpaзнo тexнитe изиcĸвaния зa бeзoпacнocт.

Изпрати запитване

Наш експерт ще се свърже с вас допълнително, за да уточните всички детайли!