Услуги за бизнеса

ДДД услуги

Имате нужда от помощ с вредителите?
Ние знаем как да предпазим вашия бизнес!

Абонаментно обслужване за фирми при избор на ДДД услуги

Ако имате бизнес, който предполага голям стокооборот, работа с храни или просто е от силно обществено значение, вероятно сте запознати със задължителния характер на нуждата от регулярни профилактични обработки против насекоми и гризачи (ДДД услуги). Бихме могли да Ви изготвим договор за абонаментно обслужване, съобразен с българското законодателство и конкретните Ви нужди, за да гарантирате качество и чистота на продукта си и така заедно да пазим общественото здраве.

ДДД договор за обслужване

Абонаментно обслужване включва ДДД – ДОГОВОРИ, мониторинг, изготвяне на документация необходима за пред проверяващите институции. Всички документи са по действащата НАРЕДБА № 1 от 5 януари 2018 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации.

Договорите са лигитимни пред всички проверяващи органи – РЗИ (ХЕИ) , БАБХ, ОДБХ, МЗ, ДВСК и НЦЗПБ и покриват изискванията по стандарти като международния стандарт  IFS Food, HACCP, ISO и други.


Hиe cмe лицeнзиpaнa ДДД фиpмa т.e. paбoтим изцялo пoд ĸoнтpoлa нa здpaвнитe opгaни в cтpaнaтa – PЗИ (бившe XEИ), Mиниcтepcтвo нa здpaвeoпaзвaнeтo (MЗ) и Бългapcĸa aгeнция пo бeзoпacнocт нa xpaнитe (БAБX) и cъoбpaзнo тexнитe изиcĸвaния зa бeзoпacнocт.

ДДД услуги - борба с гризачи

Безплатна консултация

Можете да се вържете с нас за консултация относо всякакъв вид предлагани услуги.

ДДД услуги в помощ на бизнеса ви

Независимо дали Вие имате голямо производствено предприятие или просто нашествие в дома си, ние сме насреща, за да Ви помогнем!

 

В днешно време истината е, че никой не е защитен от вредните насекоми и гризачи. Колкото и усилия полагаме да поддържаме добра хигиена и добре изграден дом, те рано или късно намират начин да достигнат до нас. Големият стокооборот между различни държави от целия свят, както и непрестанно променящия се климат са едни от причините все по – често да ставаме жертва на различни битови неприятели.

Точно заради това се стремим да бъдем максимално гъвкави в ДДД услугите, които предлагаме. В зависимост от времето, с което разполагате ние сме насреща 24 часа 7 дена в седмицата. На третиране подлежат апартаменти, жилищни сгради, училища, детски градини, производствени предприятия, складове, тревни площи и т.н. Опциите са безкрайни и всяка от тях със своите специфики, за това не се колебайте де се свържете с нас и да получите индивидуална оферта за ДДД услуги, удовлетворяваща Вашите конкретни нужди.

Изпрати запитване

Наш експерт ще се свърже с вас допълнително, за да уточните всички детайли!

Вземи БЕЗПЛАТНА консултация!

Получете безплатна консултация на телефон 0877 678 333

Ако имате въпроси или не знаете от каква точно помощ имате нужда,
ние ще ви консултираме напълно БЕЗПЛАТНО!

Борба с мравки от Биоравновесие

Обърнете се към нас и ние ще ви помогнем с:

 
  • Избор на подходяща услуга
  • Изчисляване на ориентировъчни разходи
  • Подход при борбата с всякакъв тип вредители
  • Използвани препарати
 
  • Пръскане на овошки и цветя
  • Заявка за посещение
  • Отстъпка за абонамент
  • Индивидуални промоции