Защо ние

Биоравновесие има дългогодишен опит в борбата с вредните насекоми и гризачи. 

 

Винаги сме държали на компетентни специалисти, затова и нашият екип е изграден от сертифициран персонал, специализиран в дезинфекцията, дезинсекцията и дератизацията. На пазара сме от 2009 година, фирмата е регистрирана в Министерството на здравеопазването и работи под надзора на Регионалната Здравна Инспекция, в паралел с изискванията на Българска Агенция по Безопасност на Храните.

 

Нашето мото – „Вредителите са наша грижа!“ е гаранцията ни за качество, защото смятаме, че доверието с което ни възнаграждавате трябва да бъде оправдано.

 

Какви са нашите цели?

 

Да запазим равновесието в природата, като свеждаме мащабите на популациите от вредни насекоми и гризачи до биологичния им минимум.

Да предложим сигурен и безопасен метод, за опазване здравето на вас и вашите близки.

Да намерим индивидуално решение на всеки проблем, създавайки перфектния продукт за вас.

Да бъдем максимално достъпни за всички.

 

bedbug-p94t2yc_optimized

Методика на работа

 

Борбата с вредни насекоми и гризачи е постоянен процес, който изисква координирани действия и превантивно мислене. Именно за това се стараем да сме в крак с най – добрите методи и средства за постигане на оптимални резултати, при минимален риск за човека и околната среда.

Обектите на нашествие от битовите неприятели са многобройни и различни, за това и видовите обработки варират според тях. За пълзящи насекоми най – често използваните методи са чрез опръскване на повърхности и поставяне на хранители примамки. При летящите, като комарите например се използва опушване със специална техника. За гризачи – поставяне на неотровни точки, лепливи повърхности и капани. Независимо от вида вредител и обекта на нашествие, процеса по разрешаване на проблема преминава през три основни момента.

 

ИДЕНТИФИКАЦИЯ

 

Първата стъпка след като се свържете с нас е да идентифицираме проблема, какъв е вредителя и как е достигнал до Вас. Необходимо е да се запознаем с обекта и неговите особености, за да преценим кой е най – добрия и безопасен начин да се справим с неприятелите. На този етап трябва да се съобразим и с най – удобния за вас момент за провеждане на първоначалната обработка, тъй като след нея трябва да се спази задължителният карантинен период. След като е осигурен достъп до обекта и всички мерки за безопасност са взети под внимание следва и логичната втора стъпка, а именно самата обработка.

 

wasps-trunk-(1)_optimized

ПЪРВОНАЧАЛНА ОБРАБОТКА

 

Обработката се извършва по предварително очертания план, от упълномощени и квалифицирани лица. Не се допуска присъствието на хора без предпазни средства, както и домашни любимци, тези мерки се вземат с цел вашата безопасност, както и гарантирането на спокойствие и добре свършена работа от дезинфектора. След приключване на мероприятието ще ви бъдат предписани мерки, които бихте могли да предприемете за да се защитите от следващи нашествия, както и карантинен срок, който да спазите.

 

МОНИТОРИНГ

 

Третият важен етап е проследяването поведението на неприятелите. След обработката обикновено се наблюдава по – засилена активност и постепенно намаляване на популацията. Тук следим за изпълнението зададения план и за необходимост от допълнителна намеса. Целта на мониторинга е да не се допусне развитието на следваща популация, на помощ идват поставянето на механични прегради, където е възможно и предприемането на профилактични мероприятия и наблюдения. Вярваме в добре свършената работа, именно за това не се колебаем да поддържаме връзка с нашите клиенти.