Защо ние

Биоравновесие има дългогодишен опит в борбата с вредните насекоми и гризачи. 

 

Винаги сме държали на компетентни специалисти, затова и нашият екип е изграден от сертифициран персонал, специализиран в дезинфекцията, дезинсекцията и дератизацията. На пазара сме от 2009 година, фирмата е регистрирана в Министерството на здравеопазването и работи под надзора на Регионалната Здравна Инспекция, в паралел с изискванията на Българска Агенция по Безопасност на Храните.

 

Нашето мото – „Вредителите са наша грижа!“ е гаранцията ни за качество, защото смятаме, че доверието с което ни възнаграждавате трябва да бъде оправдано.

 

Какви са нашите цели?

 

Да запазим равновесието в природата, като свеждаме мащабите на популациите от вредни насекоми и гризачи до биологичния им минимум.

Да предложим сигурен и безопасен метод, за опазване здравето на вас и вашите близки.

Да намерим индивидуално решение на всеки проблем, създавайки перфектния продукт за вас.

Да бъдем максимално достъпни за всички.

 

bedbug-p94t2yc_optimized

Методика на работа

 

Борбата с вредни насекоми и гризачи е постоянен процес, който изисква координирани действия и превантивно мислене. Именно за това се стараем да сме в крак с най – добрите методи и средства за постигане на оптимални резултати, при минимален риск за човека и околната среда.

Обектите на нашествие от битовите неприятели са многобройни и различни, за това и видовите обработки варират според тях. За пълзящи насекоми най – често използваните методи са чрез опръскване на повърхности и поставяне на хранители примамки. При летящите, като комарите например се използва опушване със специална техника. За гризачи – поставяне на неотровни точки, лепливи повърхности и капани. Независимо от вида вредител и обекта на нашествие, процеса по разрешаване на проблема преминава през три основни момента.

 

ИДЕНТИФИКАЦИЯ

 

Първата стъпка след като се свържете с нас е да идентифицираме проблема, какъв е вредителя и как е достигнал до Вас. Необходимо е да се запознаем с обекта и неговите особености, за да преценим кой е най – добрия и безопасен начин да се справим с неприятелите. На този етап трябва да се съобразим и с най – удобния за вас момент за провеждане на първоначалната обработка, тъй като след нея трябва да се спази задължителният карантинен период. След като е осигурен достъп до обекта и всички мерки за безопасност са взети под внимание следва и логичната втора стъпка, а именно самата обработка.

 

wasps-trunk-(1)_optimized

ПЪРВОНАЧАЛНА ОБРАБОТКА

 

Обработката се извършва по предварително очертания план, от упълномощени и квалифицирани лица. Не се допуска присъствието на хора без предпазни средства, както и домашни любимци, тези мерки се вземат с цел вашата безопасност, както и гарантирането на спокойствие и добре свършена работа от дезинфектора. След приключване на мероприятието ще ви бъдат предписани мерки, които бихте могли да предприемете за да се защитите от следващи нашествия, както и карантинен срок, който да спазите.

 

МОНИТОРИНГ

 

Третият важен етап е проследяването поведението на неприятелите. След обработката обикновено се наблюдава по – засилена активност и постепенно намаляване на популацията. Тук следим за изпълнението зададения план и за необходимост от допълнителна намеса. Целта на мониторинга е да не се допусне развитието на следваща популация, на помощ идват поставянето на механични прегради, където е възможно и предприемането на профилактични мероприятия и наблюдения. Вярваме в добре свършената работа, именно за това не се колебаем да поддържаме връзка с нашите клиенти.

Вземи БЕЗПЛАТНА консултация!

Получете безплатна консултация на телефон 0877 678 333

Ако имате въпроси или не знаете от каква точно помощ имате нужда,
ние ще ви консултираме напълно БЕЗПЛАТНО!

Борба с мравки от Биоравновесие

Обърнете се към нас и ние ще ви помогнем с:

 
  • Избор на подходяща услуга
  • Изчисляване на ориентировъчни разходи
  • Подход при борбата с всякакъв тип вредители
  • Използвани препарати
 
  • Пръскане на овошки и цветя
  • Заявка за посещение
  • Отстъпка за абонамент
  • Индивидуални промоции