Дезинфекция

Дезинфекция

-Вирусовидно действие

-Бактерицидно действие

-Фунгицидно действие

-Спорицидно действие

Защитете любимите си хора

Какво налага дезинфекцията?

 

Скорошния бум на вируси, засили вниманието на целия свят към установяване на по – добри санитарни практики за сериозен обхват от бизнеси и обекти с публично значение. Новият щам от семейство вируси, съдържащи обикновената настинка, доказва ефективното си разпространение, както от човек на човек, така и чрез повърхности. 

 

Дезинфекцията е основен метод за осигуряване на здравословна среда за хора и домашни любимци чрез ограничаването на патогенните микроорганизми. 

 

selective-focus-shot-spider-web-with-blurred-background_optimized

Битови неприятели

 

Друг основен фактор за здравословната среда са битовите и складови неприятели, те не само нанасят щети, но представляват и сериозен риск за човешкото здраве, размножават се бързо и са преносители на много неприятни болести. Чрез неуморното си търсене на храна и подслон, вредителите оставят след себе си болестотворни патогени и бактерии, заразявайки храната и водоизточниците чрез урина и фекалии. Птиците, мухите, хлебарките и гризачите са известни с разнасянето на бактерии, както вън така и вътре в телата си. До заразяване може да се стигне чрез директен контакт с повърхност, чрез вдишване на прахови частици или чрез консумиране на заразена храна и вода. 

Как да се защитим?

 

Ние от Биоравновесие ви предлагаме силно оръжие, за да сте сигурни, че всичко е чисто и хигиенизирано. Техниците ни използват дезинфектант от високо ниво, подходящ за всякакви повърхности, ефективен в унищожаването на батерии, вируси, гъбички, спори и плесен (Ешерихия коли, салмонела, златния стафилокок и хеликобактер пилори, хепатит В-вирус и HIV, патогенни гъбички – Candida, туберколоза, дерматофити, и много други). Прилагането му е подходящо за хранителната промишленост и е безопасен при използване върху плотове и посуда, където се приготвя храна. Може да бъдете спокойни, тъй като разтвора е напълно безопасен, нетоксичен, без дразнене и корозия по повърхностите. Нашите услуги ще защитят вас и тези, за които ви е грижа, намалявайки риска от болести, чрез унищожаване на потенциалните бактерии и микроорганизми. 

Гаранция за качество

 

Дейността на Биоравновесие се извършва под контрола на РЗИ, БАБХ, МЗ, НЦЗПБ. Компанията е регистрирана в Министерство на здравеопазването и работи с препарати, произведени от водещите световни компании, лицензирани за домашна и индустриална употреба, безвредни за хора и домашни любимци. Нашият екип e съставен от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на ДДД (Дезинфекция, Дезинсекция и Дератизация).

Вземи БЕЗПЛАТНА консултация!

Получете безплатна консултация на телефон 0877 678 333

Ако имате въпроси или не знаете от каква точно помощ имате нужда,
ние ще ви консултираме напълно БЕЗПЛАТНО!

Борба с мравки от Биоравновесие

Обърнете се към нас и ние ще ви помогнем с:

 
  • Избор на подходяща услуга
  • Изчисляване на ориентировъчни разходи
  • Подход при борбата с всякакъв тип вредители
  • Използвани препарати
 
  • Пръскане на овошки и цветя
  • Заявка за посещение
  • Отстъпка за абонамент
  • Индивидуални промоции