Дезинфекция

Цени от:
49,90 лв. / до 75 м2

Дезинфекция

-Вирусовидно действие

-Бактерицидно действие

-Фунгицидно действие

-Спорицидно действие

Защитете любимите си хора

Какво налага дезинфекцията?

 

Скорошния бум на вируси, засили вниманието на целия свят към установяване на по – добри санитарни практики за сериозен обхват от бизнеси и обекти с публично значение. Новият щам от семейство вируси, съдържащи обикновената настинка, доказва ефективното си разпространение, както от човек на човек, така и чрез повърхности. 

 

Дезинфекцията е основен метод за осигуряване на здравословна среда за хора и домашни любимци чрез ограничаването на патогенните микроорганизми. 

 

selective-focus-shot-spider-web-with-blurred-background_optimized

Битови неприятели

 

Друг основен фактор за здравословната среда са битовите и складови неприятели, те не само нанасят щети, но представляват и сериозен риск за човешкото здраве, размножават се бързо и са преносители на много неприятни болести. Чрез неуморното си търсене на храна и подслон, вредителите оставят след себе си болестотворни патогени и бактерии, заразявайки храната и водоизточниците чрез урина и фекалии. Птиците, мухите, хлебарките и гризачите са известни с разнасянето на бактерии, както вън така и вътре в телата си. До заразяване може да се стигне чрез директен контакт с повърхност, чрез вдишване на прахови частици или чрез консумиране на заразена храна и вода. 

Как да се защитим?

 

Ние от Биоравновесие ви предлагаме силно оръжие, за да сте сигурни, че всичко е чисто и хигиенизирано. Техниците ни използват дезинфектант от високо ниво, подходящ за всякакви повърхности, ефективен в унищожаването на батерии, вируси, гъбички, спори и плесен (Ешерихия коли, салмонела, златния стафилокок и хеликобактер пилори, хепатит В-вирус и HIV, патогенни гъбички – Candida, туберколоза, дерматофити, и много други). Прилагането му е подходящо за хранителната промишленост и е безопасен при използване върху плотове и посуда, където се приготвя храна. Може да бъдете спокойни, тъй като разтвора е напълно безопасен, нетоксичен, без дразнене и корозия по повърхностите. Нашите услуги ще защитят вас и тези, за които ви е грижа, намалявайки риска от болести, чрез унищожаване на потенциалните бактерии и микроорганизми. 

Гаранция за качество

 

Дейността на Биоравновесие се извършва под контрола на РЗИ, БАБХ, МЗ, НЦЗПБ. Компанията е регистрирана в Министерство на здравеопазването и работи с препарати, произведени от водещите световни компании, лицензирани за домашна и индустриална употреба, безвредни за хора и домашни любимци. Нашият екип e съставен от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на ДДД (Дезинфекция, Дезинсекция и Дератизация).

Изпрати запитване

Наш експерт ще се свърже с вас допълнително, за да уточните всички детайли!

Вземи БЕЗПЛАТНА консултация!

Получете безплатна консултация на телефон 0877 678 333

Ако имате въпроси или не знаете от каква точно помощ имате нужда,
ние ще ви консултираме напълно БЕЗПЛАТНО!

Борба с мравки от Биоравновесие

Обърнете се към нас и ние ще ви помогнем с:

 
  • Избор на подходяща услуга
  • Изчисляване на ориентировъчни разходи
  • Подход при борбата с всякакъв тип вредители
  • Използвани препарати
 
  • Пръскане на овошки и цветя
  • Заявка за посещение
  • Отстъпка за абонамент
  • Индивидуални промоции