Защита от птици

Професионална защита от птици с Биоравновесие!
Цени от:
39,90 лв. / до 75 м2

Осигурете си спокойствие и комфорт в дома или бизнеса си, като се защитите от нашествия от птици с нашата помощ! Ние предлагаме ефективни методи за защита, започващи от 39,90 лв. за площ до 75 кв.м.

 

Свържете се с нас сега на телефон +359 877 678 333, за да ви помогнем да се справите ефективно срещу птиците. Нашите консултанти са на разположение да ви предложат безплатна консултация и да ви направят оферта според вашите нужди.

 

Не отлагайте повече, а решете проблема с птиците трайно, ефективно и изгодно. Доверете се на нашата ефективна и трайна защита от птици! Обадете се сега!

Ефективна защита от птици с Биоравновесие!

Защита от птици – някои от най-ефективните методи за прогонването им

Има нещо много приятно и омиротворяващо в това да гледаш как птиците се реят свободно сред облаците. Но чувствата, които изпитваш, когато нахлуят в дома ти и започнат да създават проблеми по насажденията далеч не са толкова релаксиращи и приятни. В процеса на защита от птиците човек лесно може да се почувства обезсърчен и обезнадежден заради упоритостта на птиците, които непрестанно се връщат при гнездата си. Ако се нуждаете от ефективна защита от птици, ето някои от нашите съвети, които можете да приложите още днес.

Защита от птици с помощта на хвърчило

За да бъде защитата от птици ефективна, тя трябва да работи, дори когато птиците не са близо до дома ви. Поставянето на хвърчила под формата на едри, опасни птици може да бъде особено притеснително за по-малките екземпляри и да ги отблъскват от вашия имот. За да използвате този инструменти за защита от птици се нуждаете от подходящи атмосферни условия – най-важното вятър. 

С помощта на течението, хвърчилото ще се рее високо над земята, а птиците ще се чувстват застрашени от него и няма да искат да се приближат. За най-ефективни резултати от защитата от птици експертите препоръчват да използвате голямо хвърчило, което да има ярки цветове и лъскави елементи, които да отразяват слънчевата светлина.

За ефективна защита от птици инсталирайте бодлива тел по местата, където най-често кацат птиците

Колкото и да е освобождаващо да се рееш сред облаците, в един момент птиците се изморяват и започват да търсят подходящо място, където да кацнат и да си починат. В повечето случаи избират по-високи и трудно достъпни места, като телефонни жици, покриви, комини, високи стени и други. 

Ако забележите, че покрай вашия дом има много птици, които са кацнали и просто си стоят, то тогава за ефективна защита от птици ви препоръчваме да поставите бодлива тел, която да не им позволява да стъпват и кацат на тези места. 

За хората, които решат да използват този метод на защита от птици е важно да знаете, че не трябва да поставяте големи разстояния между бодливата тел, защото птиците бързо ще се научат къде може да кацнат и къде не.

Защита от птици с помощта на градински пръскачки със сензор

Ако се нуждаете от добра защита от птици, която да не ги наранява, то тогава ви препоръчваме да инвестирате в поливна система, която се активира със сензор за движение. Птиците са изключително предпазливи животни и отлитат при всяка ситуация, която може да бъде потенциално опасна за живота им. Но няма как да оставим пръскачките да работят непрестанно без да получим огромна сметка за вода. 

Тук идва и работата на сензора – той ще активира поливната система всеки път, когато птиците се доближат до вашия двор. За ефективна защита от птици препоръчваме да инвестирате в поливна система, която може да се настройва и най-вече да можете да коригирате чувствителността на сензорите. 

В някои случаи, прекалено чувствителните сензори може да се активират дори от преминаването на муха или пеперуда, което е напълно излишно. Затова за вашата защита от птици търсете пръскачки със сензор, който позволява допълнително настройване.

Защита от птици със звук

Има много звуци, които лесно могат да стреснат животните, но кой има време да стои и да чака птиците да кацват на балкона или покрива и специално да ходи да ги плаши. Има един лесен за защита от птици с помощта на „звуково оръдие“. Това са специфични устройства, които са създадени за да произвеждат звуци в произволно време, което ги прави перфектни за защита от птици. Когато оставите вашето звуково оръдие трябва да го настроите точно колко често искате да се чува. 

Да кажем, че изберете настройка 1-10 минути. Тогава първите звуци, които ще чуете от вашето устройство за защита от птици, може да са през 1 минута, следващото да е след 4, след това след 9 минути и така произволно да променя продължителността, докато не изключите устройството. Тази произволна настройка на устройството за защита от птици не позволява на животните да свикнат със звуците и да ги направят предвидими за тях. Но какво можете да очаквате като звук от подобно устройство за защита от птици? 

Най-често височината на звука е около 130 децибела, което се сравнява със звука на военен самолет в момента на излитане. Звукът е кратък, но особено ефективен и може лесно да осигури защита от птици на много големи площи. Но все пак устройството произвежда изключително силен и неочакван звук, затова препоръчваме да се прилага този метод на защита от птици на големи, открити пространства, където няма човешки обитатели. А ако искате да настроите устройството си за защита от птици, преди да се доближите до него не забравяйте да си сложите тапи за уши или заглушител. 

Ефективна и трайна защита от птици с помощта на Биоравновесие

Ако се нуждаете от ефективно решение за вашата защита от птици, то тогава се нуждаете от доверен партньор, който знае най-добрите методи за трайно справяне с проблема. Ние от Биоравновесие сме ДДД фирма с висока репутация и дългогодишен опит в справянето с най-различни вредители. Можете спокойно да се доверите на нас за вашата защита от птици, както и за прогонване на змии, елиминиране на насекоми и гризачи. 

Нашите експерти работят с най-добрите препарати, които гарантират ефективни резултати и вашата успешна защита от птици. Преди да ви дадем оферта, ние ще огледаме вашия имот и ще ви предложим най-ефективния начин за защита от птици. След като приключим с обработката на площите, нашите експерти ще ви дадат ценни съвети, които да ви помогнат в удължаването на ефекта на резултатите. Не се колебайте още днес да се обадите на нашия телефон и да заявите защита от птици и за вашия имот. Ние от Биоравновесие ще се погрижим ефективно и трайно за вашите ДДД проблеми. За ефективна защита от птици се доверете на Биоравновесие още днес!

Изпрати запитване

Наш експерт ще се свърже с вас допълнително, за да уточните всички детайли!

Вземи БЕЗПЛАТНА консултация!

Получете безплатна консултация на телефон 0877 678 333

Ако имате въпроси или не знаете от каква точно помощ имате нужда,
ние ще ви консултираме напълно БЕЗПЛАТНО!

Борба с мравки от Биоравновесие

Обърнете се към нас и ние ще ви помогнем с:

 
  • Избор на подходяща услуга
  • Изчисляване на ориентировъчни разходи
  • Подход при борбата с всякакъв тип вредители
  • Използвани препарати
 
  • Пръскане на овошки и цветя
  • Заявка за посещение
  • Отстъпка за абонамент
  • Индивидуални промоции