Как да сме успешни в борбата с комарите вкъщи?

Комари през лятото

Комарите могат да бъдат много досадни, особено през топлите месеци на годината. Определено събуждането с няколко ухапвания и силно сърбяща кожа е едно от най-неприятните преживявания. Използването на правилните техники за борба с комарите ще ви помогне ефективно да се отървете от вредителите и да забравите за неприятните ухапвания от комари! Ето няколко съвета за успешна борба с комари вкъщи.

 

Нашите съвети за борба с комарите
Нашите съвети за борба с комарите

Съветите на професионалистите за борба с комарите вкъщи

Комарите се размножават във вода и предпочитат да се задържат на места, където има такава. Затова първото нещо, което трябва да направите, е да премахнете от дома си всякакви източници на застояла вода, например съдове или кофи с вода или пък улуци или препълнени канали. Премахването на източниците на вода ще попречи на насекомите да се размножават в дома ви и около него.

На второ място е важно да използвате препарати, които да се борят ефективно с насекомите. В момента на пазара можете да откриете много и различни решения – от спрейове с химикали или етерични масла до лепенки, спирали и лампи против комари. Препоръчваме ви да експериментирате, докато откриете най-доброто решение за вашия проблем.

Мрежите за комари са отлично превантивно средство за да не влизат комари и други насекоми в дома. Те се монтират на прозорци и балконски врати и ефективно предпазват дома от най-различни вредители. За да може мрежите да са ефективни е важно те да са инсталирани правилно и да са затворени плътно през цялото време. Редовно проверявайте мрежата за появили се дупки или пролуки, от където може да влизат насекоми в дома ви. Ако забележите такива – незабавно сменете мрежата за максимална защита.

Етеричните масла, като лавандула, мента, чаено дърво и други, могат да бъдат използвани като естествени репеленти срещу комари. Те могат да бъдат нанасяни директно на кожата или да бъдат използвани в дифузери или спрейове в дома.

Не на последно място – чистотата е от съществено значение за борба с комарите. Те се привличат от мръсотията и останките на храна, затова е важно да не оставяте хранителни отпадъци по плотове, маси и пода.

 

Успешна борба с комарите вкъщи с помощта на Биоравновесие!

Ако искате ефективно да се справите с комарите, то тогава се нуждаете от помощта на професионалистите! Ние от Биоравновесие знаем как да сме максимално ефективни срещу комарите вкъщи и да осигурим спокойствие и комфорт на цялото ви семейство! Доверете се на Биоравновесие – свържете се още днес с нас за безплатна консултация. Защото вредителите са наша грижа!

Съветите на професионалистите за борба с комарите вкъщи
Успешна борба с комарите вкъщи с помощта на Биоравновесие!

Публикацията е специално погдотвена от екипа на Биоравновесие
Публикацията е специално погдотвена от екипа на Биоравновесие

Нашият сплотен екип подготви този материал сголямо старание и мотивация. Стремим се да споределим с вас нашия опит и да ви запознаем отблизо с всички аспекти от нашата сфера на дейност. Ако този материал ви харесва - споделете го в социалните мрежи, за да достигне до по-голяма аудитория.

Leave a comment

Изпрати запитване

Наш експерт ще се свърже с вас допълнително, за да уточните всички детайли!

Вземи БЕЗПЛАТНА консултация!

Получете безплатна консултация на телефон 0877 678 333

Ако имате въпроси или не знаете от каква точно помощ имате нужда,
ние ще ви консултираме напълно БЕЗПЛАТНО!

Борба с мравки от Биоравновесие

Обърнете се към нас и ние ще ви помогнем с:

 
  • Избор на подходяща услуга
  • Изчисляване на ориентировъчни разходи
  • Подход при борбата с всякакъв тип вредители
  • Използвани препарати
 
  • Пръскане на овошки и цветя
  • Заявка за посещение
  • Отстъпка за абонамент
  • Индивидуални промоции