Обработка на дворове – кога е най-добре да се прави?

Обработка на дворове – кога е най-добре да се прави?

Няма нищо по-приятно от това да тичаш бос на тревата, да си направиш пикник или просто да полегнеш на прохладна сянка под дърветата. Но необработените тревни площи може да крият много опасности. За да прекарвате безгрижно време на двора със семейството и приятелите си препоръчваме професионална обработка на дворове. Какво включва и кога се прави – нека разберем заедно!

Какво представлява професионалната обработка на дворове?

Професионалната обработка на дворове е комплексна услуга, чиято цел е да предпази дома и семейството ви от различни вредители. Тя може да включва борба само срещу конкретен вид насекоми или вредители или да се грижи за цялостното обезпаразитяване на дворното пространство. Най-често обработката на дворове включва обработване на зелените площи срещу кърлежи и бълхи, премахване на летящи насекоми – жилещи или не, както и прогонване на гризачи. В необработените дворове често може да се забележат и змии – за това професионалната ДДД фирма също може да бъде от полза. Качествената обработка е изключително важна по много причини. На първо място – по този начин гарантирате спокойствието и здравето на вас, семейството ви и домашните ви любимци. На второ място – с професионална обработка намалявате популацията на вредни и опасни насекоми, гризачи и влечуги. А това помага за постигането на по-добър екологичен баланс.

Какво представлява професионалната обработка на дворове? - Биоравновесие
Какво представлява професионалната обработка на дворове? – Биоравновесие

Кога е препоръчително да се пръска на открито?

С настъпването на пролетта започва и времето, в което да помислите за професионална обработка на дворове. Още април-май месец е добре да пристъпите към първично третиране срещу насекоми, като кърлежи и бълхи. След пролетните дъждове може да се наложи отново да повторите обработването на площите за максимални резултати. На есен е добре да направите едно последно пръскане за годината. Тогава често се завършва цикъла на развитие на младите насекоми и те стават възрастни, търсейки прехрана и убежище. За обработване на площи, които отдавна не са почиствани и поддържани е най-добре да се консултирате със специалисти. Те могат да ви предложат най-доброто решение спрямо конкретната ситуация. При такъв тип пространства е важно да се подходи внимателно и да има предварително изготвен план за максимална ефективност в кратки срокове.

За ефективната обработка на вашия двор и зелени пространства се доверете на професионалистите от Биоравновесие! Ние знаем как да се справяме с различни видове вредители. Свържете се още днес с нас за безплатна консултация!

 

Какво представлява професионалната обработка на дворове?
Кога е препоръчително да се пръска на открито?

Публикацията е специално погдотвена от екипа на Биоравновесие
Публикацията е специално погдотвена от екипа на Биоравновесие

Нашият сплотен екип подготви този материал сголямо старание и мотивация. Стремим се да споределим с вас нашия опит и да ви запознаем отблизо с всички аспекти от нашата сфера на дейност. Ако този материал ви харесва - споделете го в социалните мрежи, за да достигне до по-голяма аудитория.

Leave a comment

Изпрати запитване

Наш експерт ще се свърже с вас допълнително, за да уточните всички детайли!

Вземи БЕЗПЛАТНА консултация!

Получете безплатна консултация на телефон 0877 678 333

Ако имате въпроси или не знаете от каква точно помощ имате нужда,
ние ще ви консултираме напълно БЕЗПЛАТНО!

Борба с мравки от Биоравновесие

Обърнете се към нас и ние ще ви помогнем с:

 
  • Избор на подходяща услуга
  • Изчисляване на ориентировъчни разходи
  • Подход при борбата с всякакъв тип вредители
  • Използвани препарати
 
  • Пръскане на овошки и цветя
  • Заявка за посещение
  • Отстъпка за абонамент
  • Индивидуални промоции