Какво да направите, за да сте успешни в борбата с мишките?

Какво да направите, за да сте успешни в борбата с мишките?

Почти всеки обитател на апартамент или къща се е сблъсквал поне веднъж с гризачи от най-различни видове. Независимо дали говорим за борба с мишки, плъхове, съсели или други дребни или по-едри гризачи, превантивните действия са едни от най-важните и може да ви помогнат в създалата се ситуация, както и да ви предпазят от бъдещи проблеми. Ето кои са нашите съвети как да предпазите дома си от гризачи.

 

За успешна борба с мишките се погрижете за всички входни точки

Успешна борба с мишките - Биоравновесие
Успешна борба с мишките с помощта на Биоравновесие

За да се превърнат в проблем в дома ви, гризачите се нуждаят от достъп до него. Най-често те откриват изоставени или новосъздадени пролуки, които може и да останат незабелязани от обитателите, но да отворят вратите на вашия дом широко за мишки, плъхове и други вредители. За успешна борба с мишките препоръчваме да проверите абсолютно всички врати и прозорци за евентуални пролуки, от където могат да влязат вредители. За вратите, които имат разстояние между касата препоръчваме поставяне на уплътнители, които да ви предпазят от насекоми и гризачи. Ако в дома ви имате комин, задължително поставете някаква предпазна решетка, която да не позволява на гризачите да влязат в дома ви. Същото важи и за домовете, които имат вентилационна система, която бързо може да се превърне в огромен проблем в борбата с мишките, ако не е обезопасена правилно.

 

Почиствайте редовно всяко помещение в къщата си

Собствениците на къщи знаят колко е досадно почистването на мазето, тавана, гаража или друго помещение, предназначено основно за съхранение на вещи. Но именно фактът, че там рядко има движение и промени го прави перфектното място за установяване на всякакви насекоми, гризачи и други вредители. За ефективната борба с мишки е важно често да проветрявате тези помещения и да избягвате високото ниво на влага. Ако искате да сте успешни в борбата с мишките, то е важно да не съхранявате или оставяте отворена или разпиляна храна, както и често да инспектирате помещенията за следи от вредители.

 

Независимо от превантивните мерки, често борбата с мишки и плъхове се нуждае от намесата на професионалисти, които знаят как да се справят ефективно с проблема. Ако се усъмните, че във вашия дом имате нежелани гризачи – незабавно се обадете на фирма за ДДД Биоравновесие! Защото вредителите са наша грижа!

 

За успешна борба с мишките се погрижете за всички входни точки

Почиствайте редовно всяко помещение в къщата си

Публикацията е специално погдотвена от екипа на Биоравновесие
Публикацията е специално погдотвена от екипа на Биоравновесие

Нашият сплотен екип подготви този материал сголямо старание и мотивация. Стремим се да споределим с вас нашия опит и да ви запознаем отблизо с всички аспекти от нашата сфера на дейност. Ако този материал ви харесва - споделете го в социалните мрежи, за да достигне до по-голяма аудитория.

Leave a comment

Изпрати запитване

Наш експерт ще се свърже с вас допълнително, за да уточните всички детайли!

Вземи БЕЗПЛАТНА консултация!

Получете безплатна консултация на телефон 0877 678 333

Ако имате въпроси или не знаете от каква точно помощ имате нужда,
ние ще ви консултираме напълно БЕЗПЛАТНО!

Борба с мравки от Биоравновесие

Обърнете се към нас и ние ще ви помогнем с:

 
  • Избор на подходяща услуга
  • Изчисляване на ориентировъчни разходи
  • Подход при борбата с всякакъв тип вредители
  • Използвани препарати
 
  • Пръскане на овошки и цветя
  • Заявка за посещение
  • Отстъпка за абонамент
  • Индивидуални промоции